Vodafone Bedava internet

Vodafone bedava internet 12 ay boyunca 2 GB hediye

Başlıklar

Vodafone’da sürekli kampanya yapan operatörlerden biri. Bu kampanyaya katılan aboneler 12 ay boyunca 2 gb hediye internet hakkından yararlanabiliyorlar.

Kampanyadan faydalanabilmek için aşağıda yer alan kriterleri sağlıyor olmanız gerekli. İlgili şartlara uygun olmayan aboneler kampanyadan yararlanamayacaktır. Sehrinize Ozel 2 GB 12 Ay hediye internet paketi sadece İzmir, Mersin, Kayseri, Bursa, Adana,Balıkesir, Denizli, Konya, Sakarya, Şanlıurfa, Samsun, Kocaeli, Diyarbakır şehirlerinde kampanyaya katılacak olan aboneler için geçerlidir.

Yeni kampanyalara katılarak hediye almak için Vodafone bedava internet sayfasında yer alan kampanyalara bakabilirsiniz.

Vodafone 12 ay boyunca 2 GB bedava internet

Vodafone bedava internet kazanmak işte bu kadar kolay. Kampanya belirtilen bütün iller için 30 Kasım [code_snippet id=5 php=true] tarihine kadar geçerlidir. Belirtilen illerde, yeni hat alarak ya da numara taşıma yolu ile son 30 gün içinde Vodafone’a gelen faturalı aboneler ile mevcut Vodafone faturasız paketlerden faturalı tarifelere geçen Vodafone aboneleri yararlanacaktır. Şehrine Özel 2GB 12 Ay hediyesi, satışa açık olduğu süre içinde sadece yeni abone alımına açık olan tarifeler için geçerlidir.

Paketi alan aboneler, bu paket dahilinde 12 ay boyunca geçerli herhangi bir ücret ödemeden yurt içi 2 GB internetin sahibi olurlar. Paket her fatura kesiminden sonra otomatik olarak yenilenir ve 12. fatura dönemi sonunda otomatik iptal olur.

  • Vodafone yetkili satış merkezlerinden ve vodafone.com.tr’den gerçekleşen satışlarda hediye paket tanımlaması aktivasyon sırasında otomatik aktiflenir.

Hediye kullanım hakkı yurt içinde geçerlidir ve gelecek olan onay mesajının ardından kullanmanız gerekir. Paket iptal edilemez ve üst üste alınamaz.

Vodafone Şehrine Özel Bedava internet Kampanyası

Yukarıdaki şartlara uygun olan mobil hat müşterileri kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgi edinmek için Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Ayrıca Vodafone’lu olduktan sonra yanımda uygulamasını telefonuna yüklemeyi unutma. Bu sayede bir çok kampanyadan ve yapılan indirimlerden haberdar olabilirsin.

Güncel kampanyalar, indirimler ve hediyelerden haberdar olmak için sayfa bildirimlerini kabul edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu