Genel

7000 e Mesaj Atamıyorum 4 Haneli Numaralara Mesaj Gitmiyor

Başlıklar

Vodafone 7000 e mesaj atamıyorum 4 haneli numaralara telefondan mesaj gönderemiyorum mesaj atmak ücretlimi ? 7000’e mesaj gönderemiyorum hata veriyor mesaj gelmiyor . Bu problemi yaşayanlar için 7000 e Mesaj gönderilmiyor sorununun çözümünü burada anlattık.

Vodafone aboneleri 7000’e mesaj gönderemiyorum problemi ile zaman zaman karşılaşabiliyorlar. Genelde yeni telefon alındığında ya da farklı nedenlerden dolayı bu problem yaşanabilir.

Vodafone 7000 e Mesaj Atamıyorum

Eğer siz de kalan sorgulamak için 7000 e mesaj atamıyorsanız daha önce mesaj atmamak için engel oluşturduysanız engeli kaldırma nasıl olur sorusu için aşağıdaki ayarları uygulamanız gerekmektedir. Bu sayede dört haneli numaralara mesaj atamıyorum problemini çözebilirsiniz.

Aşağıdaki adımları uygulayarak vodafone 7000 sms gönderme sorununu çözün:

  • Telefonun Ayarlar bölümüne girin.
  • Ayarlar menüsünden Uygulamalar’a giriş yapın.
  • Tümü’ne girin.
  • Buradan Mesajlar uygulamasını seçin.
  • Premium SMS Gönder kısmına giriş yapın.
  • Daima İzin Ver seçeneğini işaretleyin.

4 Haneli Numaralara Mesaj Atamıyorum

Bunun nedeni ilk defa 4 haneli örneğin 7000’e sms gönderirken cihaz size bu sms ücretli olabilir göndermek istediğinize emin misiniz sorusunu sorar. Eğer siz bu soruya hayır ve daima kapalı kalsın derseniz ilerleyen sürede kalan kullanım sorgulama servisi olan 7000’e kısa mesaj gönderemezsiniz.

4 haneli numaralara kısa mesaj gönderemiyorum diyenler yine yukarıdaki 6 adımdan oluşan ayarlamaları yaparlarsa problemi kolayca çözebilirler.

7000’e Özet Yazıp gönderdiğinizde tarifenizde kalan dakika, sms ve internet gibi içeriklerin kullanım haklarını öğrenebilirsiniz. Eğer mevcut tarife içeriğinin az kaldığını ya da bittiğini düşünüyorsanız ve internet olmadan ücretsiz bir sorgulama yapmak istiyorsanız OZET yazıp 7000‘e kısa mesaj göndererek sorgulama yapabilirsiniz.

7000 Ücretsiz Mesaj Atamıyorum

7000’e ücretsiz mesaj gönderemiyorum diyorsanız bunun nedeni android cihazınızdaki güvenlik önlemidir. Özel servislere ücretli sms göndermemeniz için ilk 4 haneli numaraya mesaj göndereceğiniz zaman size daima izin ver ve daima kapat seçenekleri sunulur. Eğer siz daima kapat seçeneğini seçerseniz 7000 gibi 4 haneli numaralara mesaj gönderemezsiniz. Problemi çözmek için;

  • Telefonunuzdan Ayarlar bölümüne oradan da Uygulamalar bölümüne giriş yapın.
  • Buradan Tümü’nü seçip sonrasında Mesaj uygulamasını bulun.
  • Mesaj uygulamasından Premium Sms kısmına gelin.
  • Buradan da Daima İzin ver seçeneğini seçip problemi çözebilirsiniz.

7000 e Mesaj Atamıyorum diyenler yukarıdaki adımları uygulayıp Vodafone 7000 e Mesaj Atamıyorum hatasından tamamen kurtulabilirler.

7000 Ücretli mi?

7000 ücretli mi sorusu da sıkça sorulan sorulardan biridir. Vodafone aboneleri tarifelerindeki dakika, sms ve internet gibi kullanım haklarını sorgulayabilmek için ücretsiz bir şekilde 7000 Self Servisi kullanabilirler. İsterseniz 7000 sesli yanıt hizmetini arayarak hattınız ile alakalı çeşitli işlemler yapabilirsiniz.

7000’ile yapılabilecek işlemler;

  • Kalan Kullanım hakkı sorgulama,
  • Ek paket satın alma,
  • Hat ayarları gibi bir çok işlemi buradan yönetmek mümkündür.

Vodafone aboneleri Yanımda uygulamasını telefonuna yükleyerek hem anlık kalan kullanım haklarını sorgulayabilir hem de hattı ile ilgili bütün işlemleri tek dokunuşla bu uygulamadan gerçekleştirebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu