Tarifeler

Türk Telekom Elit Paketler Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Elit Paketler, Elit 5 Elit 10, Elit 15 Tarifesi, Elit 25 Paketi Nasıl Yapılır? Nasıl iptal edilir?

Başlıklar

Türk Telekom Elit Paketler, Elit 5 Elit 10, Elit 15 Tarifesi, Elit 25 Paketi Nasıl Yapılır içeriği nedir ne kadar? Nasıl iptal edilir? Türk Telekom’un son paketleri Elit adı altında karşımıza çıkıyor. Elit ne demek ?

Faturasız hat kullananlar için elit Paketler, ihtiyaç duyduğunuz şekilde şekilleniyor. İçerik olarak 5 GB, 10 GB, 15 GB ya da 25 GB cepten internet seçenekleri mevcut. 750 dakika ve 250 SMS ile seni bekliyor. Ön ödemeli hat kullananlar bu paketlerden herhangi birini diledikleri zaman alabilirler.

Elit Paketleri ile TL yüklemeye gerek kalmadan Banka uygulaması aracılığı ile doğrudan sahip olabilirsiniz. Yeni yayınlanan bu paketlerin geçerlilik süresi 4 haftadır.

Türk Telekom Elit 5 Paketi Nasıl Yapılır / İptal Edilir?

Elit 5 GB paketi adını içerisindeki 5 GB internetten alıyor. Dört hafta boyunca kullanabileceğiniz 5 GB cepten mobil internet, Her Yöne 750 DK Her Yöne 250 SMS haklarına 115 TL karşılığında sahip olursunuz.

  • Elit 5 paketini satın alabilmek için; anlaşmalı banka uygulamalarından satın almanız gerekir.

Paket geçerlilik süresi dolduktan sonra otomatik olarak iptal olacağından dolayı herhangi bir iptal mesajı göndermenize gerek yoktur.

Türk Telekom Elit 10 Paketi

Türk Telekom Elit 10 paketi nasıl yapılır, Elit 10 tarifesi nasıl iptal edilir? Faturasız hat sahipleri tarafından araştırılan konulardan biridir. Paket fiyat ve içerik bakımından bir hayli uygundur. 4 hafta boyunca kullanabileceğiniz 10 GB internet 750 dakika her yöne konuşma ve 250 adet sms sadece 140 TL’dir.

  • Elit 10 GB paketini alabilmek için; anlaşmalı banka uygulamalarından satın alma işlemini gerçekleştirmeniz gerekir.

Türk Telekom Elit 10 GB nasıl iptal edilir? Paket geçerlilik süresi 4 hafta yani 28 gündür. Bu süre dolduktan sonra otomatik olarak iptal olacaktır.

Türk Telekom Elit 15

Elit paketler arasında en fazla internete sahip ikinci tarifedir. Elit 15gb paketinde 28 gün boyunca kullanabileceğiniz 15 GB intenret, 750 dakika ve 250 adet sms var bu pakete 160 TL karşılığında sahip olursunuz. Eğer sosyal medya uygulamalarını çok kullanıyorsanız bu paketi alabilirsiniz. 15 GB internet ile dilediğiniz gibi kullanım yapabiliyorsunuz.

  • Elit 15 GB paketi nasıl yapılır? Paketi anlaşmalı banka uygulamasından satın alabilirsiniz.

Sms göndererek paketi satın alma yada iptal etme işlemi bulunmamaktadır. Paket 28 gün sonunda otomatik iptal olur. Satın alma işlemi ise yalnızca anlaşmalı banka uygulamalarında bulunmaktadır.

Türk Telekom Elit 25 Paketi

Elit paketler arasında internet bakımından en fazla GB’a sahip olanıdır. 25 GB internet, 750 dk ve 250 adet sms bu tarifede yalnızca 190 TL’dir. Çok fazla internet kullanan faturasız aboneler tercihlerini bu paketten yana yapabilirler.

  • Türk Telekom Elit 25 Nasıl Yapılır? Paketi anlaşmalı bankaların mobil uygulaması üzerinden alabilirsiniz.

Türk Telekom Elit 25 paketi nasıl iptal edilir? Paket 28 gün yani 4 hafta geçerlidir. Geçerlilik süresi dolduktan sonra paket otomatik olarak iptal olur.

Türk Telekom Elit Paketler Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama

Elit 5 Paket Kalan Sorgulama için “KALAN ELIT5” yazıp 5555’e SMS gönderin.

Elit 10 Paketi kalan hakları sorgulamak için “KALAN ELIT10” yazıp 5555’e SMS göndermelisiniz.

Elit 15 Paketi için “KALAN ELIT15” yazıp 5555’e SMS göndererek kalan sorgusu yapılabilir

Elit 25 Paketi için “KALAN ELIT25” yazıp 5555’e SMS göndererek kalan sorgusu yapılmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu