Faydalı Bilgiler

Film İndirme Siteleri 2024

Başlıklar

Film izlemeyi sevenler kadar stok yapıp sonrasında izleyenler de var film nasıl indirilir indirme programı nedir? Film indirme siteleri 2024 yılında en çok ziyaret edilen sitelerden oldu. Sizin için komedi, dram, aksiyon, animasyon, macera, korku ve daha bir çok türde film indirebileceğiniz platformları burada yayınladık. En güncel ve en yeni filmleri telefon ve bilgisayarınıza yüklemek için bu platformlardan faydalanabilirsiniz. Kolay film indirmek için aşağıdaki sayfaları kullanabilirsiniz. Bu sayede internetsiz ortamda da önceden indirdiğiniz filmleri izleyebilirsiniz.

Film indirme siteleri genelde insanlar internetsiz ortamda film izlemek için kullanılan sitelerdir. Ücretsiz film indirme siteleri çoğu kişi wifi olan bir yerde film ya da diziyi indirip daha sonra izlemek için kullanmaktadır. Telefondan dizi indirme siteleri ve film indirme sitelerinden genelde internetsiz bir ortama gidileceği zaman kullanılmaktadır. Film ve dizi severler programsız film indirme siteleri aracılığıyla istedikleri dizi filmi telefonlarına ya da bilgisayarlarına yükleyebilirler.

Her zaman internete bağlanma imkanı olmayan film severler için ücretsiz film indirme sitesi listeledik. Bu listelerde bulunan sitelerdeki ücretsiz filmler, film indirme programları kullanılarak ya da programsız kolayca indirilebilir. Bu yöntem sayesinde önceden telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirdiğiniz filmleri internetsiz ortamlarda istediğiniz zaman isleme şansına sahip olursunuz. Soranlar için, en iyi film indirme sitesi denildiğinde akla ilk gelenler ve tavsiye ettiğimiz yöntemler.

Film indirme sitesi

Film indirmek için kullanılan sitelere verilen isimdir. Film indirme konusunda korsan yayın yapan ya da legal yayın yapan binlerce seçeneğe ulaşabilirsiniz. Fakat biz burada en çok kullanılan film indirme sitesi adresleri toplayarak sizlerle paylaştık.

Alt kısımda liste şeklinde paylaşılmış olan film indirme sayfalarını inceleyip, size uygun olandan istediğiniz filmi telefona yada bilgisayara indirebilirsiniz.

Telefondan Film indirme 2024

Telefondan da film indirmek için çeşitli yöntemler kullanılabilir. Tabi bu durum telefonunuzun marka ve modeline göre farklılık gösterebilir. Örneğin: Android telefonlara film indirmek İos cihazlara göre daha zahmetsizdir.

Android Telefona Film İndirme Nasıl Yapılır?

Android cihazınıza film indirmek için aşağıdaki adımları sırası ile uygulayın. Telefondan dizi ve filmi telefonunuza indirirken wifi üzerinden indirmenizi öneriyoruz. Hem daha hızlı hem de mobil veri yani tarifenin internetinden gitmez.

  • İstediğiniz filmi Google‘dan aratıp filmin bulunduğu internet sayfasına giriş yapın,
  • Filmi başlatın,
  • Film oynamaya başladıktan sonra üzerine basılı tutun, “Videoyu Kaydet” seçeneği gelecektir,
  • Videoyu Kaydet seçeneğine dokunduğunuz an film inmeye başlayacaktır,
  • Filmin ne kadar sürede ineceğini ve ne kadarının indiğini bildirim çubuğunu aşağı kaydırarak kontrol edebilirsiniz.

Programsız Film İndirme Sitesi 13 Öneri

Film indirici programları kullanarak aşağıdaki listede bulunan sitelerden film indirip çevrimdışı iken izleyebilirsiniz. Ek bir uyarıda bulunmamız gerekirse eğer telefonunuza indirecek olursanız filmleri izledikten sonra silmenizi öneririz. Bu sayede telefonda fazladan boş yere hafıza kullanılmamış olur. Dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus ise şudur. Filmleri ücretsiz filmler indirebilmeniz, telif hakkı ile korunmadığı anlamına gelmez. Çıkan bütün film ve dizilerin telif hakları mevcut, bu nedenle sadece izlemek için bu filmleri indirmenizi öneririz. Herhangi bir yerde paylaşmanız ya da başka bir platforma yüklemeniz, telif haklarını ihlal etmenize sebep olur.

  • YouTube
  • Internet Archive
  • Netflix
  • Classic Cinema Online
  • Blutv
  • Open Culture
  • Retrovision
  • Amazon Prime
  • Le CiNéMa Club
  • Crackle
  • MoviesFoundOnline
  • PopcornFlix
  • IMDb TV

Dizi ve Film indirme programları denince akla ilk olarak Internet Download Manager uygulaması geliyor. Yıllardan beri Windows kullanıcıları için en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan IDM ile Facebook’tan YouTube’a kadar çoğu platformdan ve yüz binlerce internet sitesinden videoları indirebiliyorsunuz.

1. YouTube ile Film Dizi indirmek

YouTube ile Film Dizi

En çok kullanılan ve en geniş film ve video içerik deposu denince akla ilk gelen YouTube oluyor. Çoğu film, dizi veya belgesel bu platformda yer alıyor. Siz de film indirme programları ile internet hızınıza bağlı olarak kısa sürelerde istediğinizi indirebilirsiniz. Fakat bulacağınız yabancı filmlerin hepsi Türkçe Dublaj ya da alt yazılı olmayabilir.

Bunun dışında Youtube’ta yerli eski filmlere de ulaşabilirsiniz. Yeşilçam filmleri çeşitli Youtube kanalları tarafından paylaşılırken, birkaç yıl önce çıkan filmler de yine Youtube’da bulunabilmektedir. Eğer Youtube Premium kullanıyorsanız ekstradan bir programa gereksinim duymadan Youtube’a indirebilirsiniz.

2. Internet Archive

Ücretsiz film indirme internet sitesi denince akla gelen bir diğer isim ise 25 yıldır aktif olan Internet Archive‘dir. Bilmeyenler için şöyle tanımlayabiliriz, bu platform bedava film, müzik ve kitap indirmek için oldukça faydalıdır. Listede Jungle Book, Farewell to Arms, Iron Mask, Night of the Living Dead, The Brother from Another Planet gibi yapımlar da bulunuyor.

Kimler kullanabilir: Her bölge ve cihaz kullanabilir.

3. Netflix ile Telefona Dizi Film indirme

telefona dizi film indirme siteleri

Netflix Dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından hali hazırda kullanılıyor. Eğer Netflix hesabınız varsa ya da bir arkadaşınızın hesabı varsa Netflixten kendinizi davet ettirip kullanabilirsiniz. İnternet olan bir yerde indirdiğiniz Netflix dizi ve filmlerini çevrimdışı ortamda izlemek mümkün.

Bu yöntemi herkes kullanabilir. Film indirme özelliği bulunan bu platformda önceden indirmiş olduğunu dizi/filmleri internetsiz ortamlarda da izlemek mümkündür.

4. Classic Cinema Online

Film indirme sitelerinde en çok indirilen filmler genelde korku filmleri oluyor. Korku ve batı konulu filmlerin bulunduğu bir site arıyorsanız, Classic Cinema Online sizin için yüzlerce filmi içerisinde barındırıyor. Sayfada yer alan bazı filmleri YouTube üzerinden de izleyebilirsiniz. Ayrıca bu sayfada yer alan filmler film indirme programları tarafından da indirilebiliyor.

Idm gibi programlar kullanarak burada yer alan filmleri önce bilgisayarınıza yükleyebilir, isteğe bağlı bilgisayarınızdan telefonunuza da yükleyebilirsiniz.

5. Blutv Üyeliğinden Dizi ve Film indirme Nasıl Yapılır?

Blutv ile Film indirme

Dizi ve Film bakımından oldukça zengin olan platformlardan biri de Blutv’dir. BluTV mobil uygulamasının sol kısmında yer alan “Navigasyon” menüsünden “İndirilebilir İçerikler” menüsüne giriş yaparak istediğiniz videoyu cihazınızın dahili hafızasına indirebilir ve offline (çevrimdışı) olarak dilediğinizde izleyebilirsiniz.

Blutv üyeliği olanların bu özelliği kullanarak korku, aksiyon, gizem, dram, fantastik dizi ve filmleri indirip daha sonra izleyebileceklerini hatırlatmak istedik.

5. Amazon Prime

Son zamanlarda adından çok fazla söz ettiren Prime Video Yüzüklerin Efendisi dizisi ile büyük bir tanıtım yapmıştı. Bunun dışında içerisinde bulunan Dizi ve Filmler ile oldukça fazla dikkat çekti. Bu platform’un ilerleyen yıllarda kendine özel dizileri ve Filmleri ile Netflix’i geçmesi olası.

Eğer bir Amazon Prime Video aboneliğiniz varsa bu platform üzerinden sevdiğiniz dizi ve filmleri önceden indirip daha sonrasında internetsiz izleyebiliyorsunuz. Üyeliği olan herkes bu işlemi yapabilir.

Diğer internetten Film indirme Siteleri

İnternette gezindiğimizde birden fazla film indirme sitesi olduğunu fark ettik. Fakat bu internet siteleri oldukça fazla reklam barındırdığından telefon yada bilgisayarınıza virüs bulaşma olasılığı çok yüksek. Torrent sistemlerinden de hem oyun hem film hem de kitap gibi bir çok veri indirilebilir.

Eğer interneti doğru bir şekilde kullanabiliyorsanız torrent gibi sayfalardan da bu işlemi yapmak mümkün.

Telefona Film indirme Nasıl Yapılır? 2024

Telefona film indirmek genelde bilgisayara indirmekten daha zahmetsizdir. Nedeni ise Android cihazların kendine özel yazılımından dolayıdır. Eğer android bir akıllı telefon/tablet kullanıyorsanız işiniz çok kolay. Yapmanız gereken tek şey Videoyu başlatmak ardından Videonun üzerine basılı tutup, gelecek olan Videoyu Kaydet seçeneğine dokunmak olacaktır.

Hatırlatma: Video inerken telefonunuz kapanırsa indirme işlemi iptal olacaktır. Bunun yanı sıra indirilen videolarda telif bulunduğundan dolayı farklı platformlarda paylaşmak yasaktır, sorun yaşamamak için kullanıp ardından silebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu