Banka Kampanyaları

Akbank Bu işlemi yapan herkese 150 TL 31 Aralığa Kadar

Başlıklar

Banka kampanyaları bir çok alışveriş sitesinde de geçerli oluyor. Artık insanlar mağaza mağaza gezmek yerine mağazaların internet sitelerinden alışveriş yapıyorlar. Akbank’ta müşterilerinin bu alışveriş sonucunda kazanabilecekleri hediye chip-para veriyor. Bu kampanyada ise mağazadan yapacağınız alışveriş sonucunda chip para kazanırsınız. Bu kampanya ile Akbank müşterileri gerekli koşulları yerine getirmeleri halinde 150 TL chip para kazanıyorlar. Bu yazımızda Akbank Koton 150 TL kampanyası hakkında bilgiler paylaştık.

Akbank Neo’ya özel Koton’da 150 TL Kampanyası

Akbank Neo Karta özel 3 Eylül [code_snippet id=5 php=true] – 31 Aralık [code_snippet id=5 php=true] tarihleri arasında Koton’da her 150 TL ve üzeri alışveriş yapmanız halinde %10, toplamda 150 TL chip-para kazanırsınız.

  • Kazanılan chip-para hakkı olan 150 TL 10 Ocak [code_snippet id=5 php=true] tarihine kadar Koton mağazalarında kullanılabilir.
  • Kullanılmayan chip-paralar 11 Ocak [code_snippet id=5 php=true] tarihinde silinir.
akbank koton

Akbank Koton Kampanyası Nasıl Yapılır?

Kampanyadan yararlanabilmek için, ilk harcamadan önce Axess Mobil‘den “Hemen Katıl” butonunu dokunarak ya da telefonunuzdan “MODA” yazıp 4566‘ya SMS göndererek katılabilirsiniz.

Axess Mobil ya da SMS ile kayıt olmayan kart sahibi müşterilerin harcamaları kampanyaya dahil edilmez. Kampanyadan her bir müşteri maksimum 150 TL kazanabilir.

Kışlık alışverişlerinizi henüz yapmadıysanız Koton’da alışveriş yapın hemde chip para kazanın. Bu sayede 150 TL’lik Koton alışverişini ücretsiz hale getirebilirsiniz. Hali hazırda Koton ürünleri kullanıyorsanız bu kampanya tam size göre.

Güncel banka kampanyalarından haberdar olmak için sayfa bildirimlerini kabul edin. Bu sayede en yeni Akbank kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu