Haberler

BiP Uygulamasının Whatsapp’tan iyi olduğunu gösteren 3 özelliği

Başlıklar

Bip uygulaması Turkcell tarafından çıkarılmış olsa da telefonuna yükleyen herkes bu uygulamayı kullanabilir. Ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da BiP uygulamasını kullanan bir çok kişi mevcut. BiP Uygulamasını biraz incelediğimizde kullanılma sebebini aşağıdaki maddeler şeklinde sıralayabiliriz. Bazı özellikleri Whatsapp uygulamasına göre kat kat daha üstün olan BiP’i operatör fark etmeksizin herkes android mağaza ya da ios mağazadan telefonuna yükleyip giriş yaparak kullanmaya başlayabilir.

BiP senin yol arkadaşın

BiP her zaman telefonunda ya da tabletinde seninle. Magazinden spora, hava durumundan döviz kurlarına, günlük hayatta ihtiyacın olan birçok hizmet sadece BiP uygulaması ile artık cebinde.

BiP ile Her dilde anında mesajlaş

Whatsapp’ta henüz olmayıpta BiP uygulamasında olan bir özellikte her dilde anında mesajlaş özelliği. BiP çeviri özelliği sayesinde dünyanın her yerinden arkadaşlarınla, istediğin dilde mesajlaşa bilirsin. Artık mesajlaşırken dil bilmiyorum derdi yok. Mesajlaşırken hemen çeviri ayarlarını aç, BiP istediğin dile çevirsin.

BiP ile Kaliteli medya paylaşımı

Whatsapp uygulaması olsun instagram ugyulaması olsun, özellikle video ve fotoğraflar gönderildiğinde kalitesi düşüyor. Fakat BiP uygulamasında fotoğraf ve video gönderirken herhangi bir kalite düşüşü gerçekleşmez. Hatta uygulama size hangi kalitede göndermek istediğinizi sorar. BiP’te mesajlaşırken bile eğlenceli. Fotoğraflarını arkadaşlarına gönderirken kalitesini bozmadan paylaş, 4K olsa bile fark etmez. Eğlenceli çıkartmalar ile duygularını daha iyi ifade edebilirsin. Kaybolmasını istediğin mesajlar için ise süre belirle. Belirlediğin süre sonunda mesaj otomatik olarak silinsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu