Tarifeler

Herkesin Katıldığı Turkcell Hoş geldin 4 GB Tarifesi

Başlıklar

Herkesin Katıldığı Turkcell Hoş geldin 4 GB Tarifesi. Turkcell’den yeni aboneler için hoş geldin 4 GB paketi. Bu paket ile 4 GB internet ve yeni gelen abonelere özel hediye 1 GB internet ile kullanıma başlayın.

Turkcell’in yeni faturasız müşteriler için sunmuş olduğu Hoş Geldin 4 GB tarifesiyle 4 GB internet, her yöne 500 dk, 1000 SMS, Dergilik ve Dergilik’te geçerli 5 GB Turkcell kalitesiyle sizi bekliyor! Üstelik 12 ay boyunca pakete ek ayda +1GB daha Haydi Gel kampanyası ile sizlere özel hediye. Hoş Geldin 4 GB Tarifesinden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış olan müşteriler yararlanabilirler.

Turkcell Hoş Geldin 4 GB Paketi

Aboneler, kampanyaya katılmaları halinde tarifenin aylık bedeli karşılığında yurt içi aylık her yöne 500 dakika + her yöne 1000 SMS + 4 GB +BiP kullanımlarında geçerli 1 GB + Dergilik’te geçerli 5GB’a sahip olurlar. Üstelik Haydi Gel kampanyası ile paketteki 4GB internetin üzerine 12 ay boyunca ayda +1GB daha hediye edilir. 22.01.2018 itibarıyla son 30 günde Turkcell’e numarasını taşıyıp ya da yeni bir hat alarak gelen ve Hoş Geldin 4GB paketini alan müşterilerimizin hatlarına 12 ay boyunca geçerli ayda 1GB Haydi Gel kampanyası internet faydası otomatik olarak yüklenir.

Hoş Geldin 4 GB Tarifesi

500 dakika + her yöne 1000 SMS + 4 GB +BiP kullanımlarında geçerli 1 GB + Dergilik’te geçerli 5GB şeklindedir. Tarife ücreti aylık 32 TL’dir. Her ay 1 GB hediyeden faydalanmak için, her ay tarifenizin aktif olması gerekmektedir. Hattınıza gelecek olan onay mesajı ile hem tarife hemde hediyenizi kullanabilirsiniz.

Turkcell Hoş Geldin 4 GB Nasıl Yapılır?

Tarifeden sadece yukarıda belirtilen koşullara sahip aboneler yararlanabilirler.

  • Tarifeye kayıt olmak için HOS GELDIN 4 GB yazıp 2200’a ücretsiz kısa mesaj gönderin.
  • Turkcell Mağazalarındaki Bayi POS cihazlarından paketi satın alabilirsiniz.

Güncel kampanyalardan haberdar olmak için sayfa bildirimlerini kabul etmeyi unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu