Oyun

Zula Bedava E-Pin Kodları Şifreleri 2024 Mayıs Bedava Altın

Başlıklar

Zula Bedava E-Pin Kodları Şifreleri (2022) Bedava Altın. Zula oyuncularının daha iyi oyun oynayabilmesi için güçlü karaktere sahip olması gerekir. Tabi bunun içinde oyun parası yükleyerek oyun içi para birimi yani altın almanız gerekir. Peki oyun parası fiyatları nedir, nereden yüklenir son teklif nedir? Aldığınız altın ile daha güçlü karakter ve silahlara sahip olursunuz. Oyunda nakit para ile alınan altınlar oyun karakterini güçlendirme ve bazı özelliklere sahip olmasına olanak sağlıyor. Oyunu oynayanlar karakterlerini güçlendireceği altınlar için ücret ödemeden bedava Zula hilesi altın kazanma 2024 yöntemini kullanıyorlar.

Oyunlarda kullanabileceğiniz bedava içerikleri bildirimlerim.com dan takip edebilirsiniz. Zula bedava e-pin kodları başlığımızda herkesin anlayabileceği şekilde anlatım yapıldı. Başlık içeriğinde zula e-pin ( altın, za – zp ve silah kazanma ) kodlarını paylaştık. Eğer ücretsiz zula şifresi almak istiyorsanız, yazımızı devamına bakın.

Zula E-Pin Nedir?

Online oyun oynayan oyuncular tarafından çeşitli terimler zaman zaman dile getirilmektedir. Bu terimleri öğrenmek için çoğu oyuncu araştırmalar yapıyor. İnternette en çok duyulan terimlerden bir tanesi E-Pin olarak karşımıza çıkıyor. Peki tam olarak E-Pin nedir ?

E-Pin kısaltmasının tam açılımı Electronic Personal Identification Number şeklindedir. E-pin bir ödeme sistemidir. E-pin kodları harf ve sayılardan oluşur. Bu kodlar 2 ya da 3 haneli olabilirken aynı zamanda 25-30 haneden de oluşabilir. 

Bedava Zula Altın Kazanma 2024

Zula bedava altın nasıl alınır sorusunu merak edenler buradaki e-pin şifreli kodlarını kullanarak bedava altın sahibi olabiliyorlar.

Oyun için talep edilen e pin serial number girmeniz gerekir. Bu numaralar;

  • UT3B – XY7M – QRDMP – PAUKT
  • BDMA – 2FUR – KZJP – UD85
  • R3EP – 7K54 – JT32 – JR29

Bu kodları kullandıktan sonra oyuna giriş yapıp lobi ekranında “give gold” butonuna tıklayıp bedava altınları hesabınıza tanımlamanız mümkün.

Zula Hediye Kodları Nasıl Alınır?

Zula’da çarınızdaki karakterlerin daha güçlü olması ve özel silahlara sahip olmanızı sağlayacak hediye kodları, diğer adıyla e-pinler kodunu bedava e-pin kodlarını nereye yazılır, kullanarak alabilirsiniz.

Pepsi kapak kodları da Zula’da özel ekipman ve karakter özelliklerine sahip olmanızı sağlamaktadır. Bu kodları da kısa bir süre sonra toplu şekilde burada paylaşacağız.

Zula Pepsi Kapak Hediye Kodları

Zula oynarken ayrıcalıklı bir hesaba sahip olmak için kullanılan yöntemlerden biri de Pepsi hediye kapak kodlarıdır. Zula bedava Pepsi kapak kodları kullanılarak oyuncular ücretsiz e-pin kodlarını elde edebilir ve bu kodlar ile özel eşyalar alabilirler.

Pepsi kodları ile Zula’da çeşitli hediyeler alabilmek için pepsi kodları isimli başlığımızı da aratıp ziyaret edebilirsiniz. Bu başlığa sürekli güncel ve yeni kodlar eklenmektedir.

Zula Bedava Epin Kodları Nereden Geliyor?

Zula altını bedava e-pin kodu arayanların bir çoğu bu kodların nereden geldiğini merak ediyorlar. Çoğu internet sitesinde ücretsiz paylaşılmış olan Zula bedava epin kodları yayıncılar ve e-pin satışı yapan siteler tarafından da paylaşılmaktadır.

Örnek; Pepsi içeceğini içen bir çok kişi bu kodları kullanmadığından, kodları toplu şekilde forum sayfalarında paylaşıyorlar.

Yeni Bedava Zula Epin Kodu Şifreleri 2024 Mayıs

Oyuncuların para vermeden oyun içi para sahibi olabilmesi için en çok tercih ettiği yöntemlerden biri de ücretsiz e-pin kodlarıdır. Bundan dolayı oyuncular ücretsiz e-pin kodu arayışındalar. Bu kodları da sizler için en güncel şekilde araştırıp sizlerle paylaştık.

  • YNT5 – 82SK – WS49 – LSY1
  • VCUA – MNAİ – NDR9 – GNT7
  • BOT6 – MYWJ – WX4B – MGCV
  • TORK – MN99 – LMGT – MBBT
  • TUSK – UMGF – 447X – GMTS
  • XDR55 – BGGZ – LJA8 – MGBZ
  • KGAP – S3KS – 3LA9 – G48G
  • FTBT – BO88 – TOSC – BVCC

Paycell İndirim Kuponu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Paycell bildiğiniz gibi Turkcell’in bir hizmetidir. Paycell indirim kuponları da Zula oyun içi satın alımlarda en faydalı şeylerdendir. Paycell kullanıp oyun içi alışveriş yapan Turkcell’liler yaptıkları alışverişlerden indirim kazanırlar.

Paycell kullananlar için özel olarak yapılmış olan kampanyalardan biride Paycell Zula indirim kampanyasıdır. Eğer hali hazırda paycell kullanıyorsanız Paycell kartınız ile alışveriş yaparak indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Zula Mobile Para Hilesi Nasıl Yapılır – Nedir?

Zula, ilk zamanlar sadece bilgisayardan oynanırken, kısa bir süre önce mobil platformlarda da oynanabilir hale geldi. Bunun en büyük nedeni ise Pubg Mobile oldu diyebiliriz. Bu oyunun mobil platformlarda çok fazla oynanması Zula’nın da mobil platformlarda kendini göstermesine neden oldu.

  1. Bazı internet sitelerinde hile ve benzeri içerikler olsa da bu içerikler GÜVENLİ DEĞİLDİR ve çalışmaz.
  2. Bu tür yazılımları indirerek bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz.

Zula Sistem Gereksinimleri – Kaç GB

Oyunu indirmeden önce bilgisayarım Zula’yı kaldırır mı, oyun kaç GB yer kaplıyor diye merak ediyorsanız aşağıdan sistem gereksinimlerini inceleyebilirsiniz.

Zula Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows – Vista/7/8/10
  • İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz / Athlon 2500
  • Bellek: 2024 MB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 5730 / Radeon 9003
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Zula Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows – Vista/7/8/10
  • İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz / Athlon 3000
  • Bellek: 4048 MB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 5730 / Radeon 9003
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Bir Yorum

  1. Bana herhangi bir e pin ve sifresini mailimme atabilir misin 30 bin za istiyorum nolur cok ihtiyacim var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu