internet paketleri

Türk Telekom Selfy Özel Evde İnternet Kampanyası

Başlıklar

Günümüzde hemen hemen her evde internet bulunuyor. İnternet bir tarafa dursun artık fiber bağlantılar dahi bir çok binada bulunuyor diyebiliriz. Türk Telekom selfy evde internet kampanyası ile çok avantajlı internet kullanabileceksiniz. Üstelik online başvuruya özel 50 TL indirim yapılır. Türkiye’nin interneti Türk Telekom’la size özel limitsiz fiber internet artık evinde. Tabi fiber internet talebinde bulunurken önce bulunduğunuz binanın konumu kontrol edilir, uygun durumdaysa fiber internet paketini satın alırsınız. Bu başlıkta ise Türk Telekom selfy özel evde internet kampanyası ile alakalı bilgiler paylaştık.

Mobil hat olarak TT kullanıyorsanız hediye almak için Türk Telekom bedava internet bölümünde yer alan kampanyalardan yararlanabilirsin.

Türk Telekom Selfy Ev interneti Kampanyası

  • Kampanya fiyatları 12 ay boyunca indirimli herşey dahil sabit fiyatlardır.
  • Online Başvurulara Özel 50 TL İndirim: Web Sitesi ya da Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız başvuru sonucunda 2 ay boyunca 25 TL, toplamda 50 TL fatura indirimi kazanırsınız.
  • Her şey dahil fiyat: İnternet ücret tablosunda gösterilen ücretler içinde; bağlantı ücreti, erişim ücreti ve internet paket ücreti toplam ücreti gösterilmektedir.

Selfy Evde İnternet Kampanyalı Paketler

Kampanya dahilindeki paketleri hızları ve ücretleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Kampanya Kapsamındaki Paketler
(‘e kadar)
Kampanya Fiyatı
(İlk 12 Ay)
16Mbps Limitsiz Fiber İnternet45 ,90TLX 12 AY
24Mbps Limitsiz Fiber İnternet53 ,90TLX 12 AY
35Mbps Limitsiz Fiber İnternet60 ,90TLX 12 AY
50Mbps Limitsiz Fiber İnternet74 ,90TLX 12 AY
100Mbps Limitsiz Fiber İnternet109 ,90TLX 12 AY
16Mbps Limitsiz Ultra İnternet45 ,90TLX 12 AY

Türk Telekom Selfy Kampa​nyaya Özel Ücretsiz Servisler

  • Binlerce Noktada WiFi
  • TT Dijital Depo
  • McAfee Antivirüs ile Koruma
  • Akademi İngilizce
  • Doyasıya Müzik

içerikleri de ücretsiz hediye edilir.

Mobil İnternet Hangi Cihazlarda Kullanılır

Mobil internet, internet kullanıcılarının hayatlarını büyük oranda kolay hale getiren sistemlerden biridir. Bilindiği üzere internet erişimleri için belli kabloların ya da modemlerin Wi-Fi sistemlerinin kurulması gerekmektedir. Ancak mobil internet bu gibi istemlerin tamamını ortadan kaldırmaktadır. Mobil internet sayesinde kişilerin cihazları birer modem halini almaktadır. Peki, mobil internet kullanımı için hangi cihazların tercih edilmesi gerekmektedir?

Mobil Cihazlarda Mobil İnternet Kullanımı

Kişilerin mobil internet üzerinden işlem görebilmeleri için akıllı cep telefonlarına ihtiyaçları vardır. Bu bağlamda akıllı cep telefonlarının markaları ya da modelleri arasında herhangi bir fark görülmemektedir. Ancak bilindiği üzere modeli yüksek olan cihazlardan daha rahat bir şekilde işlem görülmesi mümkün olmaktadır. Mobil internet girişleri için tabletlerin kullanılıp kullanılamayacağı en çok merak edilen sorulardan biridir. Öncelikle mobil internet iletişim operatörleri tarafından sağlanmaktadır. Bu neden yüzünden sim kart girişi olmayan cihazlardan mobil internete giriş yapılması mümkün değildir. Sim kart girişi olan tabletlerden bu neden yüzünden mobil internet kullanımı gerçekleştirilebilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu