Tarifeler

Turkcell Turbo Süper Fırsat Paketi

Başlıklar

Zengin içerikli tarife arayanlar Turkcell Turbo Süper Fırsat Paketi tam sizlik. Pakete taahhütsüz giriş yaptığınızda 5 GB internet tanımlanıyor ve fiyat 66 TL oluyor.

Turkcell’e geçmeyi düşünenler için Turbo Süper Fırsat Paketi hakkında araştırma yapıp kullanıcı yorumu ve detayları hakkında bazı bilgiler verdik.

Turbo Süper Fırsat Paketi 8 GB internet

Harikulade diye adlandırabileceğimiz bir pakettir. Faturalı hat kullanıcılarına özel katlama kampanyası ile hem indirim alıyor hemde internet 5 gb oluyor. Turkcell kalitesi de yanında. Zengin içerikli Turbo Super Fırsat Paketi ile Turkcell Faturalı’nın kalitesini yaşarsınız.

Turbo Süper Fırsat Paketi Detayları

Tarife AdıDakikaSmsinternetFiyat
Turbo Süper Fırsat500 dakika100 SMS5 GB internet + , Dergilik ve Dergilik’te geçerli 1GB internet içerir+ Bipe özel 1 gb+Fizzy’e özel ek 5 gbYıllık Tahhüt yapılırsa
66TL/AY

Turbo Super Fırsat Kampanyası ile paketinizdeki interneti ikiye katlayarak 12 fatura dönemi boyunca aylık toplam 8GB internet kullanın. Her yöne 500 dakika, 100 SMS ve Dergilik ve Dergilik’te geçerli 1GB içerir.

Turkcell Turbo Süper Fırsat Paketi Nasıl Yapılır?

Bu tarifeye geçiş işlemini Dijital Operatör uygulamasından, Müşteri hizmetlerini arayarak ya da kısa sms yöntemi ile yapabilirsiniz.

  • TURBOSUPERFIRSAT yazıp 2200’a göndererek yıllık abonelik yapılabilir. Ayrıca abone hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Turkcell Turbo Süper Fırsat Paketi Nasıl İptal Edilir?

İptal etmeniz durumunda taahhüt varsa yapılan indirimler geri alınır, bundan dolayı çıkacak olan son faturaya yansır.

  • Müşteri hizmetlerini arayarak veya IPTAL YILLIKTURBO yazıp 2200’a göndererek iptal edebilirsiniz.

İptal işlemini yapmadan önce müşteri temsilcisi ile görüşme yapıp çıkış yapmanız durumunda ne kadar ödeme yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu