Genel

Türk Telekom Sil Süpür Sürekli Dakika Veriyor

Türk Telekom kampanyalarından biri olan Sil Süpür kampanyasını faturalı olsun faturasız olsun bütün bireysel müşteriler kullanabiliyor. Birçok kişi bu kampanyaya bedava internet kazanmak için katılıyorlar. Bu yazımızda Türk Telekom sil süpür sürekli dakika veriyor hakkında bilgiler paylaştık.

Yeni kampanyaları takip eden mobil hat müşterileri bu kampanyayı da bir hayli takip ediyorlar. Kampanyaya düşünebileceğinizden çok daha fazla katılım söz konusu. Bu kampanyaya katılan Türk Telekom aboneleri sürekli dakika hediye edildiğinden şikayetçi.

Türk Telekom Sil Süpür Neden Sürekli Dakika Veriyor

Sil Süpür kampanyasına katılıyorum fakat hep dakika hediyeleri çıkıyor diyorsanız sistemsel bir problem olabilir. Fakat şöyle bir durum söz konusu daha önceden belirlenen listedeki hediyelerden birini kazanırsınız bu kampanyayla. Eğer uzun zamandır sürekli dakika hediyeleri veriliyorsa 444 1 444 müşteri hizmetlerini arayarak sorun yaşadığını bilgisini aktarabilirsiniz.

Eğer sistemsel bir sorun varsa gsm operatörünüz tarafından problem giderilecektir. Türk Telekom güncel kampanyalarına katılarak hediye internet paketleri kazanabilirsiniz.

Türk Telekom Sil Süpür Sürekli Dakika Veriyor sorunu yaşayan başka kimse var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu