Genel

Turkcell Çevreci Faturaya Geçiş 2 GB Kazandırıyor

Başlıklar

Turkcell faturalı abonelere Çevreci Faturaya Geçiş Kazandırıyor. E-Faturaya ya da sms faturaya geçen; Ses ve data hattı Turkcell müşterilerine haftalık 2 GB internet hediye ediliyor. Doğaya katkı, kağıt israfını önlemek için e-faturaya geçin faturanız mail yolu ile ya da sms yoluyla size iletilsin. Hem doğaya katkıda bulunun hemde 2 gb bedava internet kazanın.

Turkcell E-Fatura Faydaları

Zamandan kazandırır. Faturalarınız postada takılmadan anında size ulaşır!
Cebinizden kazandırır. E-fatura kullandığınızda ayrıntılı fatura ücretsizdir!
Kolaylık kazandırır. Pratiktir, hep e-posta kutunuzdadır, istediğiniz zaman geçmiş faturalarınızı kontrol edebilirsiniz.

Kampanya döneminde;

  • Konuşma /data  hatlarının faturasını SMS Fatura veya E-fatura ile almaya başlayan müşterilerimize haftalık 2 GB  BEDAVA İNTERNET avantajından yararlanacaktır.
  • Bu kampanya, bireysel faturalı hatlar için geçerlidir.
  • 2 GB internet avantajı, E-fatura veya SMS Fatura geçişinin ardından otomatik olarak başlayacaktır. Kampanyadan kazanılan 2 GB BEDAVA internet paketi müşterinin sahip olduğu diğer internet paketlerine göre öncelikli kullanılır..

Bu kampanya 01 Ocak [code_snippet id=5 php=true] tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyadan sadece belirtildiği üzere faturalı aboneler yararlanabilirler.

Turkcell E-Fatura 2 GB hediyesi ne zaman gelir?

  • Faturalarınızı SMS ya da E-fatura ile almak istemeniz halinde, geçiş işleminizin tamamlanmasından sonra bedava kullanımlarınız için size bir SMS gönderilir. Bedava kullanımınıza size gelecek bilgilendirme mesajından sonra başlar. Bedava kullanımınız bittiğinde kısa mesaj ile bilgilendirme yapılır.

Turkcell ülkemizdeki en büyük gsm operatörü. Yaptığı kampanyalar ve teknolojik atılımlar ile kendinden çokça söz ettiriyor.

Daha fazlası için: https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/cevreci-fatura-al-kazan#sss bakabilirsiniz.

En yeni teknoloji haberlerinden haberdar olmak için bildirimleri kabul edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu