Türk Telekom Bedava internet

Türk Telekom Ekstra 5 GB internet alana 15 GB bedava

Başlıklar

Türk Telekom aboneleri bu pakete kayıt olduklarında 3 ay her ay 5 gb hediye tanımlanır. Bu sayede toplamda 15 GB internet hakkına da ücretsiz sahip olurlar. Türk Telekom Ekstra 5 GB internet: 15 GB Bedava kampanyası. Türk Telekom faturalı abonelerin tarifelerine ek olarak alabileceği kampanyalı paketlerden biridir. Bu internetten faydalanacak olan abonelere 3 ay 5 GB olmak üzere toplamda 15 gb bedava internet verilir.

Paketin içeriği yani internet hakkı bir fatura dönemi sonuna kadar geçerlidir ve abone iptal etmedikçe otomatik olarak yenilenecektir. Kampanyaya sadece 1 defa kayıt olunabilir.

Türk Telekom Faturalı EK Ekstra 5 GB internet

Aylık 5GB mobil internet 12 ay pakette kalma taahhüdüne 35 TL yerine ayda sadece 15TL. Üstelik ek olarak 15 GB cepten internet de bedava senin olur. BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil, Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri, data paketleri ve Ortak tarife dışında tarifelerde olan bütün bireysel faturalı aboneler kaydolabilir. Son 30 günde yeni aktivasyon ve hat taşıma ile Türk Telekom faturalı mobil müşterisi olanlar kampanyadan faydalanamayacaktır.

  • Taahhütlü ücret 12 fatura dönemi süresince pakette kalma taahhüdü veren aboneler için geçerlidir. 12 fatura dönemi paketi kullanma sözü vermeyen aboneler kampanyadan faydalanamazlar.
Kampanya dahilinde 4.5G uyumlu cihaz ve sim kartı olan aboneler ilk 3 ay her ay 5 GB olacak şekilde toplam 15 GB bedava internet tanımlanır.

Türk Telekom Ekstra 5GB Paketi Nasıl Yapılır?

  • Paketi satın almak için EKSTRA 5GB yazıp 5555‘e gönderin.

Paket taahhüdü hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ayrıca güncel kampanyalardan haberdar olmak için sayfa bildirimlerini de kabul etmeyi unutmayın. Böylece en yeni kampanyalar ve fırsatlardan ilk sen haberdar olursun.

Kampanya detayları ve kaynak: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/ekstra-5gb.aspx

Güncel kampanyalar, fırsatlar, haberler ve daha birçok şey için sayfa bildirimlerine izin verin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu