Faydalı Bilgiler

[code_snippet id=5 php=true] Yılına Damga Vuracak 18 Kısa Saç Modelleri

Kadınların hepsi makyajlarını giydikleri kıyafet ile uygun renklere göre belirlemektedir. Ancak çok daha kusursuz bir görünüm elde etmek için saça göre makyaj uyulmaması yapılmalıdır. Saçlarınız ve makyajınız ne kadar uyumlu olur ise her nereye giderseniz gidin tüm bakışlar sizin üzerinizde olacaktır. Özellikle saç modelleriyle ruj rengi uyumu doğruyakaladığı zaman farkınızı tam olarak yansıtmaktasınız.

Saç Modelleriyle Ruj Rengi Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Kadınlar günün her anı bakımlı ve güzel olmaktan çok hoşlanırlar. Bu nedenle makyaj güzelliği ön plana çıkaran en önemli unsurlardandır. Doğru tonlarda ve tam bir uyumu yansıtan makyaj kadınların kendilerini çok daha özgüvenli hissetmelerini sağlamaktadır. Saç modelleriyle ruj rengi uyumu sağlanarak güzellik çok daha ön planda olmaktadır.

Saçlarınız uzun ve dağınık kullanmayı tercih ediyor iseniz hafif makyaj ve pastel rujlar tercihiniz olmalıdır. Kâküllü bir saç modeliniz var ise kırmızı ve tonlarında ruj ve koyu gözler kullanabilirsiniz. Son zamanlarda sıkça gördüğümüz bob modelleri için ise narçiçeği ve hafif kırmızılar en doğru olanlardır.

 Eğer saçınızın bir tarafı kısa bir tarafı uzun ise pastel tonlar hem dudaklarınızı ön plana çıkaracaktır. Bu yıl doğal makyajların ön planda olduğu ve çok daha fresh tonlarda uygulamalar yapıldığı için saçınızı topuz yaptırdığınızda bile sıcak soft renk rujları kullanabilirisiniz. Biraz daha asi bir hava veren at kuyrukları için ise yine kırmızının bordoya yakım tonları tercihiniz olmalıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=0ao4hwmBLXc
Başa dön tuşu