internet paketleri

1200 GB internet Sadece Turkcell Abonelerine Özel

Başlıklar

1200 GB internet Sadece Turkcell Abonelerine Özel kampanya ile aboneler 1200 gb internet kullanabilecekler. Rahat tarifede olan aboneler bu kampanyadan faydalanabilirler.

Turkcell aboneleri eğer rahat paket kullanıyorlarsa 1200 gb ek internet paketi satın alabiliyorlar. Diğer gsm operatörlerinde bu ya da buna benzer bir kampanya dahi yok. Toplamda 1200 gb mobil internet paketi, fiyatı da sadece 10 TL.

Sadece 10 TL ödeyerek 3 saat geçerli olan bu paketi satın alarak 180 dakika boyunca 1200 GB internet kullanımının deneyimini yaşayabilirsin. Kampanyalı ek paketten sadece aktif rahat paket kullanan Turkcell aboneleri yararlanabilecektir.

Eğer bu paketi alamıyorsan ya da kampanyaya katılamıyorsanız Turkcell bedava internet kategorisindeki güncel fırsatlardan da yararlanabilirsin.

1200 GB internet Kampanyasından Kimler Faydalanabilir?

Bu ek internet paketinden Turkcell Rahat Tarife’de bulunan ve üzerinde aktif bir “Rahat Paket” bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

Nasıl Yapılır?

  • Kampanya kapsamında sunulan paketler, müşteri hizmetlerinden, turkcell.com.tr’den, Dijital Operatör uygulamasından ya da Turkcell mağazalarından alınabileceklerdir.

Ek paketi satın almak için yukarıdaki koşullara sahip olman lazım. Eğer ilgili koşullara hali hazırda sahip durumdaysan, nasıl yapılır kısmındaki yöntemler ile satın alabilirsin.

1200 GB interneti Nerede Kullanabilirim?

Youtube, İnstagram, Facebook ya da aklına gelecek bütün uygulamalarda kullanabilirsin.

Film izlerken, Youtube’dan oyun videolarına bakarken, instagramda gezinirken bu paketten kullanım yapılır.

3 Saat sonra paket otomatik olarak iptal olur. Kalan kullanım haklarınız da silinir.

Güncel kampanyalardan her zaman haberdar olmak için sayfa bildirimlerini kabul edin. Bu sayede Turkcell kampanyaları ve hediyelerinden ilk siz haberdar olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu